Denta ART
loading...

Брекети – Six Month Smile

Подгответе се за усмивката, която винаги сте мечтали!

Брекети

Six Month Smile

Готови ли сте? Подгответе се за усмивката, която винаги сте мечтали! Завладявайки Америка и Великобритания, Six Month Smile сега е и в България!

Криви ли са Вашите зъби? Или имате нежелани разстояния, които искате да затворите?
Преди единствения начин да изправите и подредите Вашите зъби беше само чрез стандартната ортодонтия или чрез Инвизалаин, които в повечето случаи отнемат 2-3 години.

VISIT SITE

Сега новата революционна система Six month smile, решава Вашите проблеми и то само за 6 месеца.

Six Month Smile системата е хибрид между традиционните брекети и Invisalighn технологията, и е подходяща за тези, които искат бързи резултати, без да имат метал в устата си.

Six Month Smile може да лекува различни ортодонтски проблеми:

  • Струпване на зъби
  • Разстояние между зъбите
  • Overjet – когато горните резци са издадени много напред
  • Кръстосана захапка – когато зъбите в захапка са в различна позиция един спрямо друг
  • Отворена захапка – захапка, при която зъбите нямат контакт по между си

Six Month Smile ортодонтията се фокусира върху подреждане на зъбите, които са в линията на усмивката и много по-малко на захапката. Когато лечението е съсредоточено върху усмивката, резултатите се постигат много по-бързо.

След като Ви се поставят Six Month Smile брекетите, вие ще трябва да посещавате кабинета на всеки месец за леки промени в дъгите, това ще продължи шест месеца.

Когато свалите брекетите, ще трябва да носите ретаинер, който да предотврати връщането на зъбите в обратна позиция.

Безопасно ли е лечението?
Six Month Smile системата е основана на базата на стандартните ортодонтски брекети, така че е безопасна както всяко едно ортодонтско лечение. При Six Month Smile се използват слаби сили, за движението на зъбите, затова не съществуват повече рискове от стандартната ортодонтия. Тъй като силите са по-слаби от обикновената ортодонтия, може да се каже, че страничните ефекти са дори по-малко.

Защо лечението със Six Month Smile е по-бързо от стандартното лечение?
Six Month Smile се фокусира на вашите фронтални зъби и по-малко на захапката. Така вие получавате една невероятна усмивка. Традиционните брекети се използват за лечение на захапката и за големи несъответствия в зъбните редици.

Какво представлява лечението?
По време на първото Ви посещение, зъболекарят ще Ви направи фотографски снимки, ще анализира рентгеновите Ви снимки и Вашата усмивка. След това, ако Вие сте подходящ за Six Month Smile, ще бъдат взети отпечатъци от Вашата захапка. Тези отпечатъци ще бъдат изпратени в специална лаборатория в Америка.

След като лабораторията изпрати Вашите брекети и дъги в съответния цвет, те ще бъдат поставени върху зъбите Ви. Ще трябва да посещавате кабинета на всеки 4 седмици, до края на Вашето лечение. След като постигнем Вашата ослепителна усмивка, ще трябва да носите ретаинер на вътрешната повърхност на зъбите, за да спрете движението им в обратна позиция.

От Six Month Smile могат да се възползват всички хора над 15 годишна възраст. Six Month Smile е един безопасен, бърз и достъпен за Вас метод, за да получите мечтаната усмивка.

VIEW
CLOSE