Denta ART
loading...

Фасети

Порцелановите Фасети могат да се използват при счупени или преоцветени зъби и обтурации, зъби, които искате да изглеждат по-добре.

Фасети

Когато искате Вашата усмивка да изглежда по-добре

или ортодонтското лечение не е подходящо за Вас. Те могат да бъдат използвани за затваряне на разстояния, изправяне на сбити зъби, както и за възстановяване на преоцветени, изтъркани или счупени зъби.

Какво представляват порцелановите фасети?
Порцелановите фасети са тънки черупки от порцелан обикновено с дебелина около 0,5 мм (често се запазва голяма част от емайла на зъба). Те се фиксират върху предната повърхност на зъбите и се фиксират на място като възстановяват оптималната красота на зъбите и преобразяват цялостно усмивката.

Изработени по индивидуалните характеристики на пациента, фасетите пасват на предната повърхност на зъбите и имат напълно естествен и реален вид. Те могат също да бъдат използвани и при значително използвани зъби, където липсва голяма част от емайла.

Разрушеният зъб е по-слаб от здравия, тъй като емайла е най-минерализираната структура. Чрез техниката на адхезивно залепване на фасетата към разрушения зъб се възстановява здравината на зъба.

VIEW
CLOSE